Sep 142010
 

Noutăţi de senzaţie la expoziţia de IT şi echipamente electronice de la Berlin. Marile corporaţii au prezentat modele revoluţionare de televizor, de la plasma care se poate transforma în şevalet la televizorul 3D mai subţire decât un creion.

Compania sud coreeană LG, de pildă, a rupt gura tîrgului cu un supertelevizor cu plasmă, dotat cu un fel de creioane electronice multicolore cu care poţi desena orice pe ecran.Distracţia nu e ieftină, o astfel de bijuterie costă 3.000 de euro.

O altă noutate estetehnologia OLED, datorită cărei este posibil ca un ecran să aibă incredibila grosime de…3 milimetri şi cea mai bună rezoluţie existentă. Totul pentru cel puţin 1.700 de euro.

Philips a rămas şi anul acesta campionul televiziunii “verzi”. Cel mai recenttelevizor  are o telecomandă care funcţionează cu baterii solare, iar în stand by nu consumă absolut niciun watt.

Fără să se lase mai prejos, gigantul nipon Sony a prezentat, printre alte, sistemul Qriocity, un veritabil cinematograf de casă, prin care pot fi vizionate la cerere, de pe internet, nenumărate filme la cea mai bună calitate posibilă.

sursa realitatea.net

LG a prezentat televizorul pe care poţi scrie cu creioane electronice
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.