Jan 042012
 

Mamaliga o fac in felul urmator :
La un litru de apa pun 2 linguri de seminte ptr. pasari exotice(mei ,rapita ,susan ,canepa,…) las
sa fiarba cam 10min (apa devine tulbure ,uleioasa) dupa care pun malai grisat (unguresc de
obicei ca are granulatia mai fina …cam 600-700 gr…n-am masurat niciodata) . In timp ce invart
la mamaliga mai pun o lingura de ulei de fl.soarelui ,o lingura de scortisoara si o ,lingurita
debetaina (am renuntat si la aroma de vanilie si la scopex ,ca a mers mai bine fara ). Tin
mamaliga pe foc mic pana pierde destula apa (pe ceaun se face o crusta ) dar fara sa se arda
.Dimineata inainte de pescuit imi tai patratelele si le pudrez iar cu betaina ! Daca e prea moale
se pot baga in nada (un mix de pus pe momitor) ori in malai sa se mai zvante … daca sunt pre
tari (uneori am mamaliga de 3-4 zile) le arunc putin in apa fierbinte si se inmoaie.

Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)