May 162010
 

Pentru a se organiza cât mai bine pentru protestul de luni, mămicile s-au întâlnit încă de duminică şi au adunat zeci de mii de semnături, pe care să le prezinte în plenul CES.

Mămicile s-au pregătit pentru protestul de luni, încă de duminică după-amiază. Pentru a fi cât mai bine organizate pentru luni, când vor ieşi în faţa Ministerului Muncii, zeci de mămici s-au întâlnit duminică şi au adunat semnături împotriva reducerii indemnizaţiei pentru creşterea copiilor. Ele au adunat zeci de mii de semnături pe care vor să le prezinte în plenul Consiliului Economic şi Social (CES).

Sunt mămici care primesc o indemnizaţie de 2.000 de lei şi spun că aceşti bani abia le ajung să acopere toate cheltuielile.

La protestul de luni sunt aşteptate sute de părinţi care sunt împotriva reducerii indemnizaţiei pentru creşterea copiilor. Şi pancartele pentru protest sunt deja gata, spun mămicile.

Potrivit Ministerului Muncii, 190.000 de mămici primesc indemnizaţie pentru creşterea copilului.

sursa:realitatea.net

Mămicile au strâns zeci de mii de semnături, pentru protestul de luni
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.