Mar 212010
 

Primarii arestaţi provoacă proteste de stradă. O mie de oameni au ieşit în stradă, duminică, la Baia Mare, la un pichet şi un marş al tăcerii.

Participanţii la marşul de duminică au dorit să îşi arate solidaritatea faţă de primarul oraşului, Cristian Anghel, care a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare şi s-a predat poliţiştilor miercuri noapte. Modelul a fost inaugurat la Craiova, unde sute de oameni au ieşit în stradă, două zile la rând, după ce Antonie Solomon a fost arestat la începutul lunii, într-un dosar de corupţie.

“Nu putem să stăm chiar aşa, liniştiţi, la locurile noastre de muncă, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, “A fost corect întotdeauna, cu toţi angajaţii, cu toată lumea”, declară angajaţii primăriei din Baia Mare.

Cristian Anghel a fost condamnat definitiv la 2 ani şi 6 luni de închisoare. El a fost găsit vinovat pentru supraevaluarea cu 400 de mii de euro a unei clădiri cumpărate de primărie.

La începutul lunii martie, sute de oameni au protestat la Craiova după ce primarul Antonie Solomon a fost arestat de procurorii DNA din Piteşti.

Solomon a fost trimis în judecată, fiind acuzat că ar fi primit 50 de mii de euro mită de la omul de afaceri piteştean Cornel Penescu.

sursa:realitatea.net

Marş al tăcerii în semn de solidaritate cu primarul Anghel, pe modelul Solomon
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.