Jun 172010
 

Un director de la Microsoft a spus că add-on-ul lor Kinect este mult mai bun pentru sufragerii decât 3D-ul.

Neil Thomson, director la Microsoft UK, a minimalizat impactul 3D pe care mizează Sony şi Nintendo, spunând că este „o tehnologie interesantă a viitorului”, dar prea scumpă pentru consumatori.

Directorul Microsoft UK a acordat un interviu echipeiEurogamer, la E3 2010, şi a încercat să explice că tehnologia  Kinect va oferi o experienţă superioară, faţă de 3D-ul rivalilor săi.

„Dacă te uiţi la costul introducerii unei tehnologii în sufragerie, credem că oferta noastră Kinect şi interfaţa sa naturală este o propunere mai incitantă pentru consumatorii care acum se gândesc la achiziţionare unor produse 3D”, a declarat Thompson.

Nintendo a dezvăluit la conferinţa E3 2010 noua sa consolă 3DS care produce un efect 3D fără a avea nevoie de ochelari.
Sony, pe de altă parte, a oferit ochelari tuturor celor care au participat la evenimentele organizate de ei şi au avut chiar şi demonstraţie a FPS-ului Killzone 3, în 3D.

Thompson a refuzat, însă, să precizeze preţul Kinect. „Nu am vrut să anunţăm acum, o vom face când va fi timpul potrivit. Nu avem nicio dată exactă pe care să o oferim, dar când o vom şti vă vom spune şi vouă”.

sursa realitatea.net

Microsoft nu crede în tehnologia 3D
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.