Oct 082010
 

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg a anunţat noi funcţionalităţi care vor schimba felul în care interacţionăm cu prietenii dar mai ales cu identitatea noastră digitală de acum înainte.

Noul Facebook are opţiunea“Download Your Information” care face ca tot ce ştie Facebook despre tine – de la albume foto, la comentarii sau mesaje lăsate pe wall-ul prietenilor –  să poată fi descărcat într-un singur fişier Zip.

Atunci când download-ul informaţiilor personale este cerut, link-ul de download va fi trimis prin mail, iar acesta odată accesat utilizatorul va trebui să se logheze din nou pe Facebook. Iar dacă asta nu e suficient pentru a asigura securitatea datelor, faceţi cunoştinţă cu social CAPTCHA. Acesta este un nou sistem testat de Facebook, care le cere utilizatorilor să identifice o serie de poze ale prietenilor lor pentru a primi accesul la informaţie.

Facebook a lansat noul dashboard, despre care Zuckerberg spune că este o modalitate la îndemână de a ne “audita” informaţia online. Prin intermediul său vom putea vedea ce aplicaţii folosesc datele noastre, ce tipuri de permisiuni le-am dat diferitelor aplicaţii sau site-uri şi cum anume le folosesc acestea.

Compania a introdus Grupurile, un feature care le permite utilizatorilor să interacționeze cu mici grupuri de oameni în parte – familie, foşti colegi de liceu, colegi de muncă.

Citeşte mai mult.

Noul Facebook: Dashboard, social CAPTCHA, Grupuri şi Informaţii personale
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.