May 152010
 

Jana Kramer a spus că medicul care a aconsultat-o nu vorbea engleza aproape deloc şi i-a extirpat apendicita, în loc de colecist. La două săptămâni de la operaţie, după ce a făcut şi o pneumonie, actriţa a fost transportată în Statele unite, unde medicii au operat-o de urgenţă.

Actriţa americană Jana Kramer, care în 2005 a filmat în România, acuză medicii români de incompetenţă şi povesteşte unei reviste, la cinci ani de la petrecerea faptelor, că putea să moară, pentru că a fost operată în mod greşit de apendicită în loc să i se scoată colecistul.

Kramer filma în România pelicula “Return of the living dead: Necropolis”, în 2005.

“Am început să mă simt foarte rău, dar nu doream să mă plâng. Până la urmă a trebuit să mă duc la spital. Medicul nu ştia engleză aproape deloc, dar a spus că trebuie să îmi scoată apendicele”, a povestit ea pentru revista Maxim.

“Medicii din România au făcut operaţia, iar cele şase zile în care ar fi trebuit să îmi revin s-au transformat în două săptămâni, după ce m-am îmbolnăvit de pneumonie. M-am întors în America, iar medicii mi-au explicat că ar fi trebuit extirpat colecistul, nu apendicele. Ei mi-au extirpat imediat colecistul, altfel aş fi putut muri”, a explicat actriţa.

sursa:realitatea.net

O actriţă americană acuză medicii români că ar fi putut să moară din cauza lor
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.