Mar 152010
 

Deşi cântăreşte deja 270 de kilograme, o femeie din New Jersey, vrea să se mai îngraşe cu încă aproape 200 de kilograme pentru a putea deveni cea mai grasă femeie din lume.

Donna Simpson, în vârstă de 42 de ani, este hotărâtă să crească în greutate până la 450 de kilograme în doar doi ani, relatează Dailymail.

Pentru a-şi îndeplini obiectivul, Donna mănâncă foarte mult şi încearcă să facă cât mai puţină mişcare. “Mâncarea mea preferată este sushi, dar spre deosebire de alţii, eu pot să mănânc 70 de bucăţi mari de sushi, dintr-o singură mişcare. Ador prăjiturile şi dulciurile, iar gogoşile sunt preferatele mele”, a declarat Donna.

Donna Simpson, care cântăreşte aproximativ 270 de kg, deţine deja titlul de cea mai grasă mamică din lume în Cartea Recordurilor, după ce a născut-o în 2007 pe fiica sa,  Jacqueline. Aceasta a trebuit să nască prin cezariană, operaţie riscantă la care au asistat 30 de medici.

Pentru a putea intra Cartea Recordurilor, Donna trebuie să mănânce 12.000 de calorii pe zi, în condiţiile în care media pentru o femeie este de 2.000 de calorii. “Ador să mănânc, iar oamenilor le place să mă urmărească când mănânc”, a declarat Donna.

Cu toate că se consideră un om sănătos, femeia se deplasează cu un scooter, deoarece nu se poate deplasa mai mult de 20 de metri pe jos.

sursa:realitatea.net

O americană obeză vrea să devină cea mai grasă femeie din lume
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.