Oct 182010
 

O bonă a fost spulberată de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni, la Iaşi. Şoferul nici măcar nu a frânat după ce a lovit-o pe femeie, a plecat mai departe şi dus a fost. În acest caz, poliţiştii au deocamdată doar un suspect, un tânăr de 17 ani.

Accidentul a fost filmat de camerele de supraveghere ale poliţiei comunitare. Din imaginile înregistrate se vede cum bona împinge căruciorul şi se uită atent înainte de a păşi pe trecerea de pietoni. Începe să traverseze, iar un autobuz frânează şi îi permite să treacă. De lângă autobuz ţâşneşte un autotursim negru care o loveşte în plin pe femeie. Căruciorul cu copilul este trântit pe şosea.

Femeie este aruncată aproape 10 metri. Martorii aleargă spre victime. După momentul accidentului, maşina care a lovit-o pe femeie îşi continuă drumul.

Femeia, în vârstă de 60 de ani, este acum internată în spital şi în afara oricărui pericol. Copilul în vârstă de doi ani nu a fost rănit.

Maşina implicată în accident a fost furată din Fălticeni, cu o zi înainte de accident. La o zi după scena şocantă de la Iaşi, poliţiştii au depistat maşina în trafic, în judeţul Neamţ. La volan, un tânăr de 17 ani, foarte agitat. El a fost arestat preventiv pentru furt şi conducere fără permis. Deocamdată, este doar suspectat şi că ar fi comis accidentul de la Iaşi.

sursa realitatea.net

O bonă cu un copil în căruţ a fost lovită de o maşină pe trecerea de pietoni
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.