Apr 222010
 

Scandal cu conotaţii sexuale la un liceu din Buzău. O profesoară de la liceul Spiru Haret este acuzată de prefectul judeţului că a avut un comportament indecent cu elevii.

O profesoară de română de la liceul Spiru Haret din Buzău, Liliana Stanciu, este acuzată de prefectul judeţului, Paul Beganu, că a avut un comportament indecent cu elevii.

Prefectul are şi probe. El a adus câteva fotografii în care profesoara pipăie elevi în sala de curs. Mai mult, prefectul spune că luna trecută a primit 11 sesizări şi de la părinţii elevilor cu privire la acest caz.

Profesoara susţine că nu este adevărat nimic din tot ce se spune, motivând că totul a pornit de la diriginta clasei a X-a C, cu care ea este în conflict, deoarece ambele şi-ar dori postul de director al şcolii. Cât despre poză, profesoara de română se disculpă.

“În legătură cu imaginea în care apar cu mâna sub bluza unui elev, este vorba despre un elev care susţine că este bolnav de cancer la sân şi mă tot întreba dacă ştiu cum se manifestă. I-am explicat că trebuie să fie nişte noduli, s-a discutat mult cu acest copil”, a declarat profesoara Stanciu.

În altă poză, profesoara dansează cu un elev, în faţa clasei. “Fiecare oră începea cu o melodie a lui Nichita Stanescu. Dansul era ceva, cum să vă spun, nu era un dans” a expliat profesoara.

Prefectul solicită acum o anchetă administrativă din partea Inspectoratului Şcolar.

sursa:realitatea.net

O profesoară de română, acuzată că pipăie elevii la ore. VEZI FOTO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.