Mar 062010
 

Twitter este un mijloc de comunicare asociat mai mult cu celebrităţile dornice de atenţie precum Demi Moore sau Lily Allen.

Dar Twitter şi-a găsit un nou utilizator devotat, cu un număr din ce în ce mai mare de “urmaşi” (followers), în persoana unei străbunici de 104 ani.

Ivy Bean, din Bradford, a strâns peste 55.000 de adepţi pe reţeaua de socializare, printre care premierul Marii Britanii, Gordon Brown şi soţia acestuia.

Fosta menajeră a fost invitată la adresa Downing Street 10 pentru o întîlnire VIP cu prim-ministrul englez, pentru a sărbători societatea “care îmbătrâneşte”.

Ivy a vizitat, astfel, pentru prima oară în viaţa ei lungă capitala ţării, într-un Bentley.

Ivy a scris pe Twitter: “Salutare la toţi! M-am distrat foarte bine la Downing Street ieri, mi-a plăcut foarte mult. A fost o călătorie lungă, dar a meritat. Gordon Brown a fost drăguţ, mi-a vorbit frumos, locul era superb”.

“Am folosit chiar toaleta privată a premierului, din biroul său!”, a adăugat twitteriţa.

Ivy Bean l-a cunoscut anul trecut şi pe cântăreţul Peter Andre. Ivy scria pe Twitter înainte de întâlnirea cu premierul: “Nu ştiu dacă îmi place, până îl întâlnesc. Nu arată aşa de bine ca Peter Andre”.

Aceasta nu este însă prima experienţă a lui Ivy cu micro-bloggingul: la 102 ani a devenit cel mai în vârstă utilizator care a aderat la Facebook.

sursa:realitatea.net

O twitteriţă de 104 ani s-a întâlnit cu fanul ei numărul 1: premierul Gordon Brown
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.