Jun 042010
 

Vicepreşedintele PDL Ioan Oltean spune că există o şansă, pe care nu a dorit să o estimeze în procente, ca Guvernul să renunţe la reducerea pensiilor.

Ioan Oltean susţine că, personal, crede că diminuarea pensiilor este o măsură nepotrivită, dar nu s-a pronunţat până acum public, fiindcă a respectat decizia luată la nivelul structurilor de conducere ale PDL, informeazăNewsIn.

“Reducerea cu 25% a salariilor este o măsură care nu va putea fi modificată. Există, în opinia mea, o şansă de a se regândi, probabil, măsura care vizează reducerea pensiilor. Există o şansă, nu vreau să o pună în procente, dar există o şansă de a regândi într-un fel sau altul acest aspect. Eu am fost întotdeauna împotriva acestei modalităţi de a se depăşi momentul acesta, dar cum partidul a luat o măsură în acest sens, eu sunt un soldat disciplinat. Am apreciat că această măsură poate că ar fi fost bine dacă nu ar fi fost luată şi se găsea o alternativă”, a declarat Ioan Oltean.

sursa realitatea.net

Oltean: Guvernul ar putea renunţa la scăderea pensiilor
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.