Jun 272010
 

La Realitatea pe NET, retrospectiva celor mai vizualizate materiale video de pe portalul REALITATEA.NET, vă prezentăm un exemplu de nervi scăpaţi de sub control într-un mod nesăbuit dintr-o cupă continentală africană. Blondele au dat buzda pe străzile din Riga, iar un hoţ şi-a luat adio de la cariera de infractor.

Parada blondelor, măsură anticriză în Letonia! Sute de blonde au defilat pe străzile din Riga pentru a ridica moralul letonilor afectaţi de recesiunea economică. Turiştii aflaţi în vizită la Riga şi locuitorii oraşului au putut asista la un spectacol mai puţin obişnuit, sute de blonde defilând pe străzile capitalei Letoniei pentru a le ridica moralul.

Peste 800 de blonde, îmbrăcate în roz, au defilat în cadrul paradei, aflată la a doua ediţie. Banii strânşi de blonde vor fi folosiţi în scopuri caritabile, în special pentru a amenaja terenuri de joc pentru copiii cu handicap.

Un hoţ a rămas blocat în uşa magazinului jefuit. Pentru un hoţ, o spargere aparent banală s-a dovedit sfârşitul carierei de infractor. Bărbatul a încercat să forţeze intrarea într-un magazin din Boston, Statele Unite, dar nu a reuşit să treacă nici măcar de uşă, pentru că a rămas blocat în ea.

Camera de supraveghere montată în exteriorul magazinului l-a suprins pe individ în timpul operaţiunii. Acesta a reuşit să smulgă partea inferioară a gratiilor, apoi a spart geamul de jos al uşii şi a încercat să se strecoare în interior. Surprinză însă, hainele i s-au agăţat în cioburi. A început să strige după ajutor şi un martor a alertat poliţia. 6 agenţi s-au chinuit timp de jumătate de oră să-l scoată pe hoţ din capcană. După ce şi-a mai revenit bărbatul a fost arestat.

Un arbitru a fost alergat, prins şi lovit, pe teren, în Africa! Centralul unei întâlniri dintr-o competiţie continentală desfăşurată în Rwanda a fost urmărit şi pus la pământ, de un congolez supărat că a primit cartonaşul roşu.

În minutul 40 arbitrul a eliminat un jucător, care avea să nu se împace deloc cu ideea de a nu mai putea evolua. În consecinţă, a căutat răzbunarea cu orice preţ şi, deşi a fost împiedicat de coechipieri, a reuşit să ajungă la arbitru şi i-a aplicat o corecţie.

Realitatea pe NET, prezentată de Roxana Nasta, vă prezintă în fiecare săptămână cele mai vizualizate materiale video de pe portalul REALITATEA.NET.

Parada blondelor, remediu pe timp de criză.
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.