Nov 012010
 

Parchetul Militar Cluj a fost sesizat cu privire la prăbuşirea unui MIG 21 Lancer în apropiere de Câmpia Turzii, în care doi militari şi-au pierdut viaţa, iar un procuror militar s-a deplasat la faţa locului, au declarat pentru NewsIn reprezentanţi ai Ministerului Public.

Pe de altă parte, zborurile de instrucţie cu avioanele MIG 21 Lancer, de tipul celui implicat în accidentul aviatic de luni, în care doi militari şi-au pierdut viaţa, au fost sistate, conform procedurilor, până la finalizarea anchetei, au declarat pentru NewsIn surse din Ministerul Apărării Naţionale.

Aeronava militară MIG 21 Lancer care s-a prăbuşit, luni, în jurul orei 13.10, în apropierea aerodromului de la Câmpia Turzii, executa o misiune de cercetare meteo în vederea pregătirii unor zboruri de instrucţie, iar cei doi piloţi aflaţi la bord şi-au pierdut viaţa, informează luni MApN.

Potrivit MApN, luni, în jurul orei 13.10, o aeronavă militară MiG-21 Lancer cu dublă comandă, aparţinând Flotilei 71 Aeriene din Câmpia Turzii s-a prăbuşit în apropierea aerodromului. În urma impactului cu solul, cei doi piloţi şi-au pierdut viaţa.

Aeronava militară executa o misiune de cercetare meteo în vederea pregătirii unor zboruri de instrucţie, arată reprezentanţii MApN.

Cei doi piloţi aflaţi la bordul avionului MIG 21 Lancer care s-a prăbuşit, luni la prânz, în apropiere de localitatea Călăraşi, de lângă baza aeriană de la Câmpia Turzii, nu au supravieţuit, au declarat anterior pentru NewsIn surse militare.

Pe de altă parte, reprezentanţii ISU Cluj au declarat petnru NewsIn că la ora 13.11 au fost anunţaţi de incident, iar la faţa locului a fost trimisă o autospecială cu apă şi spumă, precum şi un echipaj SMURD.

sursa realitatea.net

Parchetul Militar Cluj, sesizat cu privire la prăbuşirea avionului MIG 21 Lancer
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.