Aug 112010
 

Asociaţiile din domeniul turismului au semnat la Braşov protocoale bilaterale prin care se obligă să se sprijine reciproc în orice campanie şi acţiune de promovare.

Criza i-a facut pe patronii din turism sa stranga randurile. In premiera, asociaţiile din acest domeniu au semnat protocoale bilaterale prin care se obligă să se sprijine reciproc în orice campanie şi acţiune de promovare.

Agentiile de turism isi propun, in urma acestor acorduri semnate astazi la Brasov, sa promoveze turismul balnear şi pe cel rural.
“Ttrebuie sa strangem randurile in mediul privat. Consideram ca 20 de ani de neglijenta ai statului roman fata de turismul romanesc ar trebui sa ne determine in acest moment sa fim uniti, sa stim sa ne reprezentam interesele impreuna”, spune Corina Martin, preşedinte ANAT.

“Rostul acestui protocol este sa aratam ca exista locuri in Romania care pot satisface cele mai exigente dorinte ale turistului strain, si roman bineinteles si sa nu mai trimitem roamni la statiuni balneare din strainatate pt ca sunt servicii bune si aici”, afirma si Nicu Radulescu, presedinte OPTBR.

Ofertele sunt numeroase şi avantajoase. Decada Balneară, este un program in statiunile balneare, prin care 10 zile, cu tratament si o consultatie medicala, costa 650 de lei la un hotel de 2 stele. Vacanţa la Ţară este un program derulat de ANTREC, prin care 5 nopţi şi 6 zile, la o pensiune de 2 margarete, este de 150 de ron cu mic dejun inclus. Turistul beneficiaza de un sejur special.

“El stie ca acolo va putea beneficia de produse relativ sanatoase, de mancare in stil traditional. Altceva decat ceea ce gaseste la hotelurile traditionale”, spune Maria Tatar, presedinte ANTREC.

In campania comuna de promovare sunt cuprinse si programele: Hai la bai, Inscrieri Timpurii 2011 sau Zile gratuite de vacanta. Ofertele se adresează in primul rand romanilor cu o putere mai mica de cumparare.

sursa realitatea.net

Patronii din turism, uniţi de criză
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.