Jan 062012
 

Pescuitul la feeder pe rau. Tehnica de pescuit la feeder pe rau. Cum sa pescuiti la feeder pe rau

pescuit_la_feeder_pe_rau_34033a3.jpg

Pregatire partidei de pescuit la feeder pe rau.

– Dupa alegerea si sondarea locului in care vom pescui, cel mai important pas este alegerea greutatii momitorului ce urmeaza a fi folosit.
– Pentru a nu avea neplacerea ca dupa descarcarea momitorului acesta sa se miste de pe vad, vom executa la inceputul partidei cateva lansari folosind momitoare de diferite gramaje si, fara a fi incarcate cu nada, vom determina greutatea cea mai potrivita.

Tehnica
– Monturile si nada folosite vor fi corelate cu locul ales, puterea curentului de apa, specia de peste vizata si respecta procedeul de pregatire ca si in cazul partidelor de pescuit la feeder pe balta.
– Diferentele sunt minore: tipul momitoarelor folosite, adaugarea pamantului in groundbait-ul pentru nadirea grea si lungimea strunei, care va fi considerabil mai lunga.
– Ne vom da seama daca am ales varful corect cand dupa pozitionarea lansetei pe suport acesta va fi usor tensionat si nu rigid sau foarte curbat.

Info extra
– Un fir gros va opune o rezistenta mare in apa si ne va obliga sa folosim momitoare mai grele decat este necesar, iar varful lansetei va fi foarte tensionat, nesemnalizand corespunzator trasaturile.
– In consecinta, vom incerca sa folosim firul cel mai subtire posibil sau chiar un fir multifilament care va suporta greutatea momitorului, dar care va face fata si drilului cu o eventuala captura surpriza.

Pescuit la feeder pe rau. Tehnica de pescuit la feeder
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.