Apr 252010
 

O partidă de golf cu Bill Clinton, o cină cu Sigourney Weaver sau bilete la petrecerile de după ceremonia Oscar 2011, printre ofertele scoase la licitaţia verde organizată de casa Christie's în cadrul campaniei Save the Earth organizată pentru sprijinirea organizaţiilor neguvernamentale de mediu.

Licitaţia organizată de Christie’s cu ocazia Zilei Pământului face parte dintr-o serie de proiecte destinate spriinirii organizaţiilor de mediu. Pe covorul verde întins la intrarea în clădirea din New York unde s-a desfăşurat licitaţia au defilat vedete precum Salma Hayek, Miss Univers sau David Rockefeller Jr.

În cadrul licitaţiei s-au vândut aproximativ 20 de obiecte, de la opere de artă, printre care una care reprezinta o inimă verde, “All you need is Jealousy”, pictată de Damien Hirst, la bilete pentru participarea la petrecerea Vanity Fair organizată după ceremonia de decernare a premiilor Oscar de anul viitor.

În urma vânzării, Christie’s a strâns în jur de 1,2 milioane deeuro, care vor fi donaţi către patru organizaţii nonguvernamentale de mediu.

Pe site-ul charytybuzz.com doritorii pot licita, în acelaşi scop, până pe 6 mai, pentru a câştiga o cină alături de actriţa cunoscută din peliculele “Alien”, Sigourney Weaver, pentru un preţ estimat de 2.250 de euro, sau pentru o partidă de golf cu Bill Clinton, estimată la 75.000 de euro.

sursa:realitatea.net

Peste 1,2 milioane de euro, stânşi pentru mediu în cadrul unei licitaţii speciale
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.