May 122010
 

Indemnizaţia pentru creşterea copilului ar putea fi micşorată la 600 de lei, în condiţiile în care acum este de 85% din media veniturilor mamei (sau a tatălui) pe ultimele 12 luni. REALITATEA.NET şi REALITATEA TV vă invită să semnaţi o petiţie pentru menţinerea actualului nivel al îndemnizaţiei.

După reducerea salariilor şi tăierea pensiilor, mămicile şi copiii au devenit noile victime ale Guvernului. Surse din Ministerul Muncii au anunţat că se doreşte revenirea la vechea lege şi renunţarea la facilitatea acordată în acest moment pentru creşterea copilului, respectiv acel cuantum de 85% din media veniturilor realizate în ultimele 12 luni. Indemnizaţia pentru creşterea copilului ar putea fi stabilită astfel la 600 de lei, în vreme ce plafonul actual este de 4.000 de lei.

REALITATEA.NET şi REALITATEA TV vin în ajutorul mămicilor şi lansează o petiţie împotriva reducerii indemnizatiei pentru cresterea copilului.Dacă te simţi nedreptăţit de propunerea Guvernului şi vrei să opreşti abuzurile Executivului intră şi semnează petiţia. Documentul şi semnăturile primite vor fi trimise Guvernului.

Trimite mai departe petiţia, ajută-i şi pe alţii să semneze:
http://www.realitatea.net/indemnizatiipentrucopii

PETIŢIE ONLINE: Menţineţi indemnizaţia pentru mame la 85% din venit. SEMNEAZĂ AICI
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

  One Response to “PETIŢIE ONLINE: Menţineţi indemnizaţia pentru mame la 85% din venit. SEMNEAZĂ AICI”

  1. sa le fie rusine pentru ca au ajuns sa traga si de la gura unui copil ca sa-si plateasca ei datoriile care le au fata de FMI . NU LE ESTE FRICA DE DUMNEZEU.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.