Apr 102010
 

Agentul de poliţie doljean, Stelian Surugiu, acuzat că a omorât o femeie într-un accident rutier în luna martie, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile de la magistraţii Tribunalului Bucureşti, la propunerea procurorilor Parchetului General.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Procurorii Parchetului General au emis vineri o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele agentului de poliţie Stelian Surugiu, ajutor de şef al Postului de Poliţie Piscu Vechi, judeţul Dolj, care a omorât o femeie într-un accident rutier produs în martie.

Poliţistul a fost prezentat sâmbătă dimineaţă la Tribunalul Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă, conducere sub influenţa alcoolului şi părăsirea locului accidentului, au declarat pentru NewsIn surse judiciare.

Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au emis, vineri, un mandat de aducere la audieri pe numele agentului de poliţie Stelian Surugiu, ajutor de Şef al Postului de Poliţie Piscu Vechi, judeţul Dolj, care a omorât o femeie într-un accident rutier în luna martie.

În seara de 30 martie, poliţistul, aflat la volanul autoturismului personal, a lovit mortal o angajată a Spitalului de Neuropsihiatrie Poiana Mare, după care a fugit de la locul accidentului. Ulterior, s-a stabilit că acesta consumase băuturi alcoolice, având o concentraţie de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Imediat după producerea accidentului, conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a dispus o anchetă internă, urmând ca cercetările să se efectueze în regim de urgenţă.

sursa:realitatea.net

Poliţistul care a accidentat mortal o femeie a fost arestat pentru 29 de zile
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.