Aug 152011
 

 

Românul care a scăpat cu viaţă după ce a fost îngropat de viu pe insula Csepel din Budapesta a stat de vorbă cu un jurnalistul maghiar Lukacs Csaba şi i-a povestit acestuia experienţa traumatizantă: cum a reuşit să se dezgroape şi să fugă, plin de noroi şi de sânge, din locul unde mai mulţi oameni au fost ucişi pentru bani. În articol puteţi vedea şi singura fotografie a victimei.

Corespondentul unui ziar maghiar a reuşit să stea de vorbă cu tânărul de origine maghiară din România, care a scăpat cu viaţă, deşi a fost îngropat de la gât în jos. Acesta a povestit că a fost atras în pădure de cetăţeanul macedonean, care l-a invitat la o bere. Ajuns aici, tânărul a fost bătut cu sălbăticie şi acoperit cu pământ după ce mâinile i-au fost legate la spate. Deşi le-a spus codul PIN celor trei agresori, aceştia l-au lăsat să moară, păzit de un câine.

PRIMA FOTOGRAFIE A ROMÂNULUI SUPRAVIEŢUITOR AL MASACRULUI PUS LA CALE DE O REŢEA DE TÂLHARI ÎN BUDAPESTA

“Este vorba despre un secui din Transilvania. Ne-am întâlnit şi astăzi şi mi-a povestit că totul era ca o rutină şi s-a simţit ca la o măcelărie. Mi-a spus că un om nu-şi poate imagina ce forţă are când este în pericol. A fost nevoit să lupte cu nişte câini de luptă. Poliţia maghiară mai caută şi alte cadavre şi eu cred că vor mai găsi”, a declarat la Realitatea TV jurnalistul Lukacs Csaba.

O echipă Realitatea TV a reuşit să ajungă exact în locul în care au fost comise teribilele crime. Este de fapt singura echipă de televiziune din România care a filmat acolo şi a obţinut un interviu de la jurnalistul maghiar care a dezvăluit cazul. VEZI IMAGINILE FILMATE

Până în prezent au fost descoperite patru cadavre pe insula Csepel, dar autorităţile cred că numărul victimelor ar putea fi mai mare. Principalii suspecţi au fost arestaţi. Printre ei şi cel care a pus la punct detaliile acestui plan diabolic.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET:

Povestea românului care a scăpat cu viaţă după ce a fost îngropat de viu la Budapesta FOTO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.