Sep 152010
 

Poţi vedea pe ea fotografii sau filme, poţi desena sau vizualiza proiecte 3D. Până aici nimic deosebit, doar că nu vorbim despre un laptop sau un televizor ci despre o masă lansată în premieră în România.

Prima masă multitouch produsă în România vine să destrame tot ceea ce ştiam despre acest obiect banal. De exemplu, îndemnul: la masă nu ne jucăm nu se mai potriveşte ca altădată.

“Avem o aplicatie care ilustrează o suprafaţă de apă pe care o deranjăm cu degetele, parcă le băgăm în apă, avem şi două bărcuţe să vedem cum interacţionează cu atingerile”, explică Florin Benga, directorul proiectului de la TomTouch.

Dacă vreţi să vă uitaţi la fotografiile din vacanţă nu mai trebuie sa aduceţi albumul de familie, ci puteţi să vă uitaţi la poze direct din masă. Dacă sunteţi cu cei dragi, pozele pot fi mărite, micşorate, răsucite pentru ca toată lumea să le vadă.

Masa poate interacţiona cu obiectele aşezate pe suprafaţa sa. Astfel, un videoclip de pe telefonul mobil poate fi vizionat pe masă doar prin aşezarea mobilului pe aceasta. Preţul porneşte de la 9.500 de euro.

Prima masă multitouch produsă în România VEZI VIDEO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.