Dec 132010
 

Conducerea PSD a decis, prin vot, ca preşedintele Senatului, Mircea Geoană, să fie suspendat din partid timp de şase luni.

“Astăzi BPN al PSD a luat decizia suspendării domnului Mircea Geoană din PSd pentru o perioadă de şase luni”, a declarat Radu Moldovan, purtătorul de cuvânt al PSD.

Moldovan a mai subliniat că suspendarea lui Geoană nu implică şi retragerea sprijimului politic pentru funcţia de preşedinte al Senatului: “E o sancţiune distinctă retragerea sprijinului politic. Decizia de azi implică doar suspendarea dânsului din partid. Nu poate participa la acţiunile partidului, nu poate vorbi în numele partidului şase luni. Este în continuare membru PSD, nu a fost exclus din partid”.

După luarea deciziei, Victor Ponta, preşedintele PSD, a declarat că este convins că Mircea Geoană va demonstra în perioada următoare dacă “vrea să rămână în PSD”.

Fostul preşedinte al PSD Mircea Geoană a susţinut, într-o declaraţie filmată şi postată, lunea trecută, pe blogul personal, că a fost sfătuit de Victor Ponta, la dezbaterea avută cu Traian Băsescu înaintea ultimului tur al prezidenţialelor din 2009, să spună că a fost acasă, la nevastă, în cazul unei întrebări despre vizita făcută la omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu.

sursa realitatea.net

PSD a decis: Geoană, suspendat şase luni din partid
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.