Mar 122010
 

Grupul suedez Ikea a achiziţionat  magazinul din Băneasa, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă.

Grupul suedez Ikea a cumpărat magazinul din Băneasa / FOTO: gruprc.ro
Imaginea 1/1

Puiu Popoviciu, omul de afaceri care a adus Ikea în România, a vândut magazinul din Băneasa. Magazinul a fost achiziţionat de către grupul suedez Ikea.

Potrivit ZF, ambele părţi au fost mulţumite de tranzacţia de 30 de milioane de dolari. Cu o suprafaţă de 26.000 de metri, magazinul Ikea este cel mai mare retailer naţional de mobilă şi una dintre ancorele complexului comercial de la Băneasa.

Puiu Popoviciu a deschis primul magazin al lanţului suedez în România în anul 2007, în urma unei investiţii de 25 de milioane de euro. Vânzarile din primul an au fost duble faţă de estimările iniţiale, magazinul având un profit de 4,6 milioane de euro.

Împreună cu asociatul său Radu Dimofte, Popoviciu are afaceri în diverse domenii, precum imobiliar (este unul dintre cei mai importanţi proprietari de spaţii comerciale din Capitală), hotelier (Howard Johnson, Ramada Plaza şi Ramada Parc) şi restaurante (KFC).

sursa:realitatea.net

Puiu Popoviciu a vândut magazinul Ikea cu 30 de milioane de euro
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.