Apr 032011
 

 

Un britanic a hotărât să scrie o carte în care să povestească o serie de întâmplări legate de catastrofa care a lovit arhipelagul japonez în ziua de 11 martie.

 

Cu ajutorul reţelelor sociale Facebook şi Twitter, un britanic care locuieşte de mulţi ani în arhipelagul nipon a reuşit să creeze “Quakebook”, un volum cu poveşti şi fotografii care au legătură cu seismul şi tsunamiul ce au lovit Japonia luna trecută, scrielibertatea.ro.

Proiectul a început pe 18 martie, când bărbatul a postat pe Twitter următorul mesaj: “Vreau să scriu o carte despre experienţele trăite în timpul seismului, să o public şi să donez toţi banii obţinuţi din vânzarea ei Crucii Roşii. Dacă scriem toţi câte 250 de cuvinte – o pagină, adică -, cartea va putea fi publicată în câteva zile”.

După doar 45 de minute, el a primit cel dintâi text, iar în câteva zile, peste 200 de persoane, atât din Japonia, cât şi din străinătate, au decis să se implice în proiect. Versiunea tipărită a “Quakebook” va putea fi achiziţionată în curând on-line.

Money

MONEY.ro

 

“Quakebook” – mărturii incredibile de pe Twitter şi Facebook despre catastrofa din Japonia
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.