Mar 312010
 

RapeLay este un jos destul de vechi, lansat în 2006, în Japonia, în care misiunea personajului principal este de a viola o mamă şi cele două fiice ale sale. Acţiunea de interzicere a jocului au avut însă un efect contrar aşteptărilor.

Jocul începe cu o adolescentă care aşteapătă metroul. Jucătorul poate alege acum metoda de asalt, fie pe peron, fie mai târziu în tren. După viol, personajul trece la agresarea surorii acesteia şi a mamei sale. Mai mulţi prieteni se pot alătura violului, în scene foarte realiste şi interactive.

Jocul chiar permite să laşi femeile însărcinate pentru ca mai apoi să le convingi să facă chiuretaj. Motivul acestor atacuri este simplu: răzbunare pentru că ai fost acuzat pe nedrept de molestare.

Este uşor de înţeles de ce jocul a fost primit cu critici la nivel internaţional. Taina Bien-Aime, preşedinta unei organizaţii de protecţie a drepturilor femeilor, a reuşit să scoată jocul din mai multe magazine din întreaga lume. „Acest joc nu are ce căuta pe piaţă internaţională”, a declarat Taina.

Interzicerea lui a avut în schimb efectul opus. În loc să dispară de pe rafturi, preţul lui a crescut şi a devenit un fenomen viral pe internet. Jocul este acum mai căutat decât atunci când era promovat pe piaţă, chiar dacă nu se mai produce, iar organizaţiilor din întreaga lume le este din ce în ce mai greu să lupte împotriva acestuia.

sursa realitatea.net

RapeLay, un joc japonez în care poţi viola femei, a devenit un fenomen viral după ce a fost interzis. VEZI VIDEO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.