Jun 102010
 

Televiziunile din România fac audienţă cu reality show-uri false, în care iubiţii se ceartă ca la uşa cortului pentru a câştiga ceva bani.

Reporterii de la România Liberă au fost actori în aceste reality-show-uri. Nişte adevărate piese de teatru, fără replici scrise însă. Oamenii trebuie să improvizeze pe baza scenariului pentru a face scenele să arate cât mai reale.

Jurnaliştii de la România Liberă au trecut de casting şi au fost chemaţi a doua zi la filmări. Sceneta a fost difuzată de Naţional TV în emisiunea “Iubire interzisă” din 19 mai 2010. Pentru că au avut “succes”, reporterii au răspuns şi la alte anunţuri, de la alte televiziuni. Talentul lor actoricesc a funcţionat şi acolo, şi au apărut în alte emisiuni regizate, pe alte posturi TV.

Românii se înghesuie să primească rolurile în “telenovelele din viaţa reală”, deşi banii câştigaţi nu sunt prea mulţi: 130 de lei pentru rolul principal şi 20-50 de lei pentru rolul secundar.

Aproape 20 de emisiuni de tip reality-show sunt difuzate în prezent de televiziunile din România, potrivit România Liberă. Totul a început cu  “Vara ispitelor”de la PROTv, a venit PrimaTV cu  “Big Brother” şi cu “Trădaţi în dragoste”, iar de atunci am fost invadaţi de acest gen de emisiuni înscenate.

sursa realitatea.net

Reality show-uri înscenate: 130 de lei ca să îţi înşeli soţia la TV
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.