Nov 262010
 

iPhone 4 nu e cu mult deosebit față de precursorii săi. Însă odată ce ai pus mâna – și ochii – pe el îți dai seama că va fi greu să te întorci la orice alt smartphone de pe piață.

Mă uit la el chiorâș. La propriu și la figurat.

Bătrânul meu iPod Touch, alături de care am rămas vreme de 2 ani surdă la chemarea unui iPhone, zace într-un colț al biroului, căzut în dizgrație. În scurt timp va trebui să mă întorc la el și simplul gând îmi provoacă o migrenă. Atât de bună a fost experiența iPhone 4.

Unul dintre defectele lui Steve Jobs este lirismul înfocat cu care împachetează fiecare nou produs care iese de pe poarta companiei din Cupertino. iPad-ul e “magic”.  Ziua în care albumele Beatles sunt puse în vânzare pe iTunes este “o zi pe care n-o vei uita niciodată”.  Așa că, atunci când fondatorul Apple a spus, la lansarea noul iPhone 4,  că “odată ce ai  folosit Retina Display nu mai poți folosi altceva” am îndosariat replica lui la capitolul “PR știinifico-fantastic”. Se pare că m-am cam grăbit.

Citește mai departe review-ul  iPhone 4 pe MONEY.ro

Review iPhone4: un smartphone care place ochiului
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.