Dec 312011
 

Un român din cinci spune că vrea să plece la muncă în străinătate anul viitor, în timp ce procentul celor care nu intenţionează să iasă din ţară în 2012, indiferent de motiv, este de 69%, relevă un sondaj CURS realizat la comanda NewsIn.

Un român din cinci vrea să plece la muncă în străinătate în 2012, arată un sondaj CURS, comandat de NewsIn. Proporţia celor care nu intenţionează să iasă din ţară în 2012, indiferent de motiv, este de 69%, relevă sondajul.

Acelaşi sondaj arată că 60% dintre români spun că viaţa lor este mai proastă sau mult mai proastă decât cea din decembrie 2010, în timp ce 47% dintre ei sunt de părere că, peste un an, lucrurile se vor înrăutăţi şi mai mult din acest punct de vedere.

29% dintre respondenţi sunt de părere că, în decembrie 2012, vor trăi la fel ca în prezent, în timp ce doar 16% spun că vor trăi mai bine.

Un sfert dintre români au declarat că veniturile din gospodărie nu ajung nici pentru strictul necesar. La polul opus se află 2% dintre români, cei care declară că reuşesc să aibe tot ce le trebuie, fără a se abţine de la ceva.

Sondajul a fost realizat în perioada 10-19 decembrie, pe un eşantion de 1.102 respondenţi cu vârste de minimum 18 ani. Marja teoretică de eroare a cercetării este de +/-3,0%, la un nivel de încredere de 95%.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Românii aşteaptă un 2012 dezastruos. Unul din cinci vrea să părăsească ţara
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.