Feb 112013
 

Angajatorii din Lituania recrutează ingineri şi mecanici români în domeniul aviaţiei, potrivit unor anunţuri de angajare publicate pe site-ul Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

Se caută 30 de ingineri de aeronave şi 10 mecanici de aviaţie care vor lucra în oraşul lituanian Kaunas. Una dintre condiţiile la angajare este cunoaşterea la nivel conversaţional a limbii engleze sau a limbii ruse.

Mecanicii de aviaţie trebuie să aibă cel puţin 1 an de experienţă în domeniul mecanic şi să deţină o diplomă în domeniul aviaţiei, care să ateste calificarea profesională. Joburile dsunt pe perioadă nedeterminată, iar salariile variază între 580 şi 730 euro net pe lună.

În cazul inginerilor de aeronave, salariile nete se încadrează între 1.150 euro şi 1.450 euro. Se cer cel puţin 3 ani de experienţă ca inginer şi diplomă în domeniul aviatiei.

Firma angajatoare are peste 20 de ani de experiență ca furnizor de servicii pentru aeronave MRO, AESA şi oferă service certificat pentru Boeing, Airbus, ATR, Embraer, Bombardier CRJ.

Vezi detalii despre joburile în Lituania aici.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Salarii de 1.400 euro pentru ingineri şi mecanici români în Lituania. VEZI JOBURILE
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.