Nov 022010
 

Ca în fiecare an, numărul studenţilor din Bucureşti depăşeşte cu mult numărul locurilor din cămine oferite de universităţi. Dacă unii dintre sunt obligaţi să se angajeaze pentru a-şi putea permite un apartament cu chirie, fetele drăguţe pot sta gratis într-un apartament din capitală, în schimbul unor servicii sexuale, potrivitRomânia Liberă.

Nu doar burlacii îşi caută colege de apartament şi pat. Preţurile mari la chirii încurajează inclusiv cuplurile să vină cu oferte ” de criză”. “Couple4u” oferă o locuinţă dotată cu toate utilităţile – maşină de spălat, aragaz, cablu, internet, la 80 de euro. Anunţul pare o ocazie la prima vedere, dar la sfârşit dai peste o cerinţă neobişnuită: “căutăm o persoană ce-şi doreşte experienţe noi, trupeşti şi spirituale”.

Fetele îşi pot găsi chirie gratis şi în schimbul unui “uşor menaj”. Cuplul “Amelie26” explică ce înseamnă acest lucru: “doresc o fată cu vârsta minimă 18 ani, vârsta maximă 28 ani, care să facă curăţenie în apartament şi să dea un ajutor în bucătărie”.

Pe lângă limita de vârsta, mai există un criteriu după care acest cuplu îşi va alege colega de apartament: “să fie open-mind, fără obligaţii, să-i placă curăţenia şi să fie dispusă să convieţuiască cu un cuplu”. Mai exact: “dormitorul nostru este separat de cealalată camera printr-un set de jaluzele verticale, deci îţi dai seama…. pe noi nu ne deranjează chestia asta, noi tot aceeaşi intimitate o vom avea, dar contează ca nici persoana respectivă să nu fie deranjată”.

Infracţiunea de prostituţie este prevăzută în articolul 328 din Codul penal şi se referă la „ fapta persoanei care îşi procură mijloacele de existenţă sau principalele mijloace de existenţă practicând în acest scop raporturi sexuale cu diferite persoane şi se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 3 ani”. Iar serviciile sexuale contra chiriei reprezintă un astfel de mod de existenţă.

Schimb de criză: oferi cazare ieftină, primeşti sex
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.