Oct 142010
 

Şefii din finanţele publice au comis abuzuri în acordarea de stimulente către angajaţi. Stă dovadă un ordin intern semnat în luna iulie de fostul ministru al Finanţelor, Sebastian Vlădescu, şi publicat pe blogul personal de liderul FSLI Liviu Pop. În document se arată că angajaţii primeau stimulente cu condiţia ca o parte din bani să fie daţi apoi şefilor.

“Prin acest document se constantă că sunt nereguli în acordarea stimulentelor. Cred că ministrul de Finanţe trabuia să facă mai mult decât acest raport. Nu ştiu dacă a făcut alte măsuri împotriva acelor care au făcut abuz. Acest document intern va deranja în interioul Ministerului de Finanţe. Se vede cum se administreazăbani“, a spus Liviu Pop, secretar FSLI.

Fostul ministru de Finanţe spune că nu au existat dovezi, ci doar nişte informaţii.

“Ştiu povestea. Nu comentez. Am avut nişte informaţii, nu am avut dovezi. Am făcut o notă prin care le-am spus să se potolească dacă cumva se întâmplă”, a declarat Sebastian Vlădescu.

sursa realitatea.net

Şefii de la Finanţe puneau comisioane pe stimulente, conform unui ordin intern
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.