Aug 062011
 

Un nou fenomen ia avânt în campusurile universitare americane. Tinerele aflate la studii au început să îşi caute “sponsori” pe Internet, bărbaţi bogaţi care le vor acoperi costurile studiilor contra favoruri mai mult sau mai puţin erotice.

 

Costul studiilor universitare este în creştere în Statele Unite. În unele cazuri, poate depăşi uşor suma de 30.000 de dolari pe an. În aceste condiţii, portalurile care le fac cunoştinţă tinerelor studente cu bărbaţi bogaţi şi singuri înregistrează un real succes.

Unul dintre cele mai mari site-uri de profil susţine că aproximativ 300.000 dintre membri săi sunt tinere care urmează cursurile unei facultăţi.

“O prietenă mi-a spus acum ceva vreme că a intrat pe un site şi a găsit pe cineva care o ajută să îşi plătească studiile. Aşa că m-am gândit: dacă voi avea o relaţie cu un bărbat mai în vârstă, de ce nu cu unul care este generos”, spune una dintre tinere.

Tinerele susţin că o întâlnire cu un “sponsor” generos le poate aduce un profit de 5.000 de dolari într-o singură zi. Studentele insistă că toate aranjamentele făcute online sunt perfect legale şi că ele nu practică prostituţia: “Dacă aş fi o prostituată, m-aş întâlni cu oameni pe care i-aş vedea o oră, pentru un act foarte specific, contra unei sume precise de bani“.

Experţii în drept le contrazic şi susţin că orice schimb de favoruri sexuale pentru bani înseamnă prostituţie. Cu toate acestea, afacerea online continuă să prospere, iar tinerele aflate în căutare de fonduri pot găsi uşor un bărbat dornic să le sponsorizeze studiile, cumpărăturile sau vacanţele exotice.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Sex contra bani de studii, un nou fenomen în campusurile americane
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.