Apr 042010
 

Au renunţat la Paştele în familie şi la slujba de la biserică în schimbul petrecerilor din cluburi. Sute de tineri au luat cu asalt cluburile din Capitală în Noaptea de Înviere.

Petrecăreţii din Bucureşti nu au mai călcat pragul bisericii pentru că aveau deja program în club. Aici, tinerii au avut parte de surprize. Evident, nu au lipsit sexy-iepuraşele.

Nici îmbrăcămintea nu le prea permitea fetelor o vizită la biserică. “O îmbrăcăminte de club nu e potrivită pentru biserică. Pentru că îmi place să mă distrez am preferat să vin aici decât să mă duc la biserică”, a delarat o tânără.

“Toţi anii i-am petrecut mereu în familie. M-am săturat de familie. Vreau să fiu şi singur cu prietenii mei”, a spus un alt petrecăreţ.

Tinerii au dansat şi s-au distrat până dimineaţă.

Nici cluburile din Constanţa nu au avut lipsă de clienţi în Noaptea de înviere. Imediat după slujbă, tinerii s-au distrat cu sexy-animatoarele. Barmanii au făcut şi ei un spectacol cu flăcări.

Distracţia va reîncepe duminică noapte, când patronii cluburilor au pregătit alte petreceri tematice.

sursa:realitatea.net

Sexy iepuraşii au încins atmosfera în cluburi, în Noaptea de Înviere. VEZI VIDEO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.