May 242010
 

Liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, Aurel Cornea, respinge amănarea grevei generale pentru ziua în care Parlamentul dezbate moţiunea de cenzură a PSD la adresa Guvernului Boc, variantă propusă de liderul SedLex Vasile Marica.

Sindicatele din educaţie nu vor să audă de amânarea grevei generale programate pentru 31 mai, propusă de liderul SedLex, Vasile Marica. Varianta este respinsă de Aurel Cornea, liderul Federaţiei Sindicatelor Libere din Învăţământ, care îi trasmite clar lui Marica să-şi vadă de sindicaliştii lui. “Marica să-şi propună la el greve că e oricum mai mult pe la televizor. Noi nu am discutat, dacă avea respect pentru noi, discuta mai întâi cu noi şi nu făcea propunerea la televizor. Cele patru federaţii din învăţământ am decis clar că intrăm în grevă pe 31 mai şi aşa rămâne”, a declarat Cornea pentru REALITATEA.NET.

Mii de elevi riscă să nu susţină proba de bacalaureat programată în 31 mai, din cauza grevei generale anunţate de sindicatele din învăţământ, care ar putea bloca anul şcolar. Ministerul Educaţiei a transmis că vrea să negocieze în această săptămână cu sindicatele evitarea grevei.

sursa:realitatea.net

Sindicatele din Educaţie nu vor amânarea grevei generale
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.