Aug 032011
 

 

Şobolani în curtea Spitalului de Copii Marie Curie, din Capitală. Ziarul Click a publicat un filmuleţ primit de la o mămică care a fost externată recent, din acest spital.

Femeia a povestit îngrozită de condiţiile mizere din spitalul bucureştean. Într-o dimineaţă, femeia a ieşit în curtea spitalului să fumeze o ţigară şi a rămas stupefiată când a văzut şobolani mişunând pe lângă pereţi, chiar la intrarea în spital. Timp de cinci zile, cât a stat internată, femeia nu a putut închide un ochi, de teamă că şobolanii ar putea veni în rezerva în care se aflau ea şi fiul ei.

“Nu mi-a venit să cred ce văd şi am filmat şobolanii cu telefonul mobil. M-am temut pentru siguranţa fiului meu, mai ales că am citit în presă despre decese survenite din cauza mizeriei din spitalelel româneşti”, a declarat femeia.

“Este prima oară când se întâmplă aşa ceva. Este regretabil ce se întâmplă. Nu se pot nega imaginile. Avem o latură întreagă a spital unde sunt în desfăşurare mai multe construcţii. Este posibil ca şobolanii să fi venit din curţile vecine”, a spus la Realitatea TV managerul spitalului, Cătălin Smărăndache.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Şobolani în curtea Spitalului de Copii Marie Curie din Capitală VIDEO Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/sanatate.html#ixzz1TzQ8kbaX
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.