May 092010
 

„Raspunde că sunt cu ştreanul la gât” şi „Găsii ceva mai bun decât cutitul, din care sa mor mai repede”, erau SMS-urile pe care i le trimitea fata tânărului care nu voia să-şi asume paternitatea.

O liceană din Craiova, Cristina Geonea, însărcinată în luna a cincea, şi-a pus capăt zilelor pentru că a rămas însărcinată. Potrivit Adevărul, prietenul ei nu a recunoscut copilul, iar ea nu a avut bani de avort. Fata s-a spânzurat marţi cu un cordon de o grindă, în şopronul bunicii sale din cartierul craiovean Făcăi.

Tânăra, elevă în clasa a XII-a la Liceul Nr. 10 din Craiova, era gravidă în luna a V-a. Înainte de a se sinucide, aceasta i-a trimis mai multe mesaje fostului prieten, cu care avea orelaţie de mai bine de trei ani şi de care se despărţise cu trei luni înainte de tragedie.

Cristina îl anunţa pe Gigel Ionav (20 de ani) de intenţiile sale. „Raspunde că sunt cu ştreanul la gaâ” si „Găsii ceva mai bun decât cutitul, din care sa mor mai repede”, “Nu o să te mai caut, din momentul asta niciodată. Iţi jur pe copilaşul nostru ca o să ma ţin de cuvânt”, îi scria fata băiatului.

Tânărul susţine însă că nu a văzut aceste mesaje în timp util: „Eram la volan şi aveam muzica tare, telefonul pe vibraţii. Mă duceam la ţară. Le-am citit spre seară. Atunci am sunat-o şi a răspuns unchiul ei, care mi-a zis că s-a întâmplat o nenorocire”.

Apropiaţii spun că fata ar mai fi avut o tentativă de suicid, anul trecut.

ŞOCANT: O elevă s-a sinucis pentru că nu avea bani de avort
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.