Aug 042011
 

 

Randi Zuckerberg, sora cofondatorului Facebook Mark Zuckerberg, va părăsi compania pentru a-şi înfiinţa propria societate, relatează CNN.

“Randi a decis să părăsească Facebook pentru a-şi deschide propria companie. Suntem cu toţii recunoscători pentru activitatea sa importantă”, a anunţat Facebook miercuri.

Zuckerberg, care a fost director de marketing la Facebook timp ce şase ani, a ajutat la doborârea barierelor dintre media tradiţională şi reţelele de socialzare, iniţiind proiecte şi parteneriate cu companiile de media importante. De asemenea, ea a ajutat la lansarea Facebook Live, canalul de streaming video live al companiei.

“Am petrecut anii de la Facebook dedicându-mă inovării şi progresului industriei media, introducând concepte noi, pe care industria media le-a adoptat”, a spus Zuckerberg în scrisoarea sa de demisie.

Ea îşi va folosi experienţa acumulată pentru noul său proiect – o companie de media socială care va coopera cu societăţile media pentru a dezvolta strategii sociale. “În mod clar Facebook va fi un element central în toate proiectele mele”, a adăugat ea.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Sora lui Mark Zuckerberg va părăsi Facebook
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.