Mar 182010
 

Alte 14 persoare au fost reţinute anterior, în acest caz.

Suspectul reţinut, joi, de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, face parte tot din clanul Preda şi, în prezent, este audiat la sediul DIICOT, după ce s-au găsit noi probe de ADN şi urme, care atestă că a participat la furtul armelor de la Ciorogârla. De asemenea, potrivit probelor, suspectul a participat şi la depozitarea armelor, au declarat, pentru NewsIn, surse judiciare.

Suspectul se numeşte Liviu Iordan şi este fratele lui Nicolae Iordan. Cei doi au fost prinşi în decembrie 2009, la Sinaia, şi sunt proprietarii depozitului în care au fost găsite o parte din armele furate. Pe 27 decembrie 2009, cei doi au fost audiaţi la sediul DIICOT, dar numai Nicolae Iordan a primit ordonanţă de reţinere şi, ulterior, mandat de arestare.

În cazul anchetat de DIICOT au fost reţinute până acum alte 14 persoane.

Sigiliul unui depozit din Unitatea tehnică militară din Ciorogârla, judeţul Ilfov, a fost găsit rupt, pe 28 ianuarie 2009, conform unor surse din Ministerul Apărării Naţionale. Cel puţin 51 de arme au dispărut din depozitul care aparţine Aviaţiei, au declarat surse militare. 17 persoane au fost demise de ministrul Apărării, Mihai Stănişoară, printre care şi şeful Statului major al Forţelor Aeriene, generalul locotenent Constantin Croitoru, din cauza  incidentului.

sursa:realitatea.net

Suspect reţinut în cazul furtului de arme de la Ciorogârla
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.