Mar 312010
 

Realizatoarea TV Teo Trandafir este candidatul surpriză al PDL pentru un loc de deputat în Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitală. Vedeta şi-a depus miercuri candidatura la Biroul Electoral Municipal, declarând că "mi-e teamă să nu dezamăgesc".

Teo Trandafir şi-a depus miercuri dimineaţă candidatura din partea PDL pentru funcţia de deputat în Colegiul 19. Teo intră în competiţie alături de Liliana Mincă, candidata Alianţei PSD+PC, ce urmează să fie susţinută şi de PNL.

Născută în Piteşti, în vârstă de 42 de ani, Teo Trandafir a absolvit Facultatea de Limbi şi Literaturi Străine, Secţia arabă-engleză. De-a lungul timpului a lucrat la Tele 7 ABC, Antena 1, Pro TV, Prima TV sau Romantica.

Alegerile parţiale pentru Camera Deputaţilor din Colegiul 19 vor avea loc în 25 aprilie. Candidaturile pot fi depuse până în 5 aprilie, iar campania electorală va începe în 10 aprilie. Cel mai probabil Mincă şi Trandafir vor fi singurele candidate şi asta pentru că e puţin probabil ca UDMR – singura formaţiune parlamentară care ar mai putea intra în joc – să-şi depună un candidat.

Locul din Colegiul 19 a fost vacantat ca urmare a demisiei Danielei Popa (PC) din Parlament. Popa a demisionat din Legislativ pentru un mandat în Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor, iar noul statut este incompatibil cu funcţiile politice.

Teo Trandafir, candidatul PDL pentru funcţia de deputat în Colegiul 19
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.