Mar 202010
 

Nu e deloc uşor să ajungi star nici chiar la copia orientală a Hollywood-ului. Ca să fie remarcate, indiencele trebuie să aibă mai multe calităţi: să joace, să cânte, să danseze, să aibă o condiţie fizică extraordinară şi să fie iubite de lumina reflectoarelor. Iată câteva dintre încântătoarele frumuseţi bollywoodiene.

Kajol a debutat ca actriţă în 1992 la Bollywood şi este considerată cea mai de succes actriţă indiancă.

De curând a jucat în “My Name is Khan” care a fost primit foarte bine în India şi chiar şi în America de Nord. Kajol este comparată adesea cu Frida Kahlo.

Cunoscută ca fiind cea mai frumoasă femeie din lume, Ashwarya Rai şi-a început cariera ca Miss World în 1996, şi acela a fost doar începutul. De atunci a fost o prezenţă nelipsită de pe scena Bollywoodului, menţinându-şi corpul în formă de zile mari. Ca să arate aşa în ultimul blockbuster în care a jucat “Dhoom 2”, a declarat că a muncit la sală 8-10 ore pe zi.

Sushmita Sen a fost prima indiancă încoronată Miss Univers în 1994, din motiv bine întemeiate. În ultima vreme se zvoneşte că frumoasa va juca rolul lui Benazir Bhutto.

Preity Zinta este cunoscută pentru gropiţele ei şi rolurile sale vioaie. De asemenea are o diplomă în criminalistică şi scrie articole pentru BBC News Online South Asia şi este patroana echipei de cricket din liga I, Kings XI Punjab. Drăguţă, deşteaptă şi faimoasă!

Shilpa Shetty a participat la “Celebrity Big Brother UK”, unde din nefericire a avut de suferit din cauza discriminării rasiale. Cu toate acestea a dat dovadă de clasă şi datorită frumuseţii a reuşit să câştige şi cei care au jignit-o şi‑au cerut scuze.

Cunoscută pentru vocea ei sexy, puţin răguşită, Rani Mukerji nu dezamăgeşte nici la capitolul look, mai ales pentru ochii săi căprui-deschis. De altfel ea provine dintr-o familie de oameni de afaceri, iar verişoara sa este Kajol, prima de pe listă.

Amrita Rao a fost încă de când era mică remarcată de producătorii de film datorită frumuseţii ei, dar nu a jucat până când a terminat facultatea de psihologie. S-a apucat de modeling, iar apoi a ajuns una dintre cele mai apreciate prezenţe de pe scena Bollywoodului.

În 2008 Kangana Ranaut, când avea doar 20 de ani, a dat lovitura cu rolul său din blockbuster-ul “Fashion”. De atunci şi-a făcut un nume printre actorii din generaţia ei de actori, dobândind roluri cu o notă occidentală. Are un blog pe care-l actualizează zilnic şi ţine legătura cu fanii ei din întreaga lume.

Dia Mirza nu numai că e foarte frumoasă, are de asemenea o inimă bună şi o personalitate puternică. S-a folosit de numele său în scopuri nobile, s‑a implicat în activităţi caritabile. Participă în campaniile: PETA, CRY, cele împotriva virusului HIV. Ea scrie adesea şi în The Hindustan Times şi a dovedit că nu e numai frumoasă, ci şi deşteaptă.

Malaika Arora Khan s-a făcut remarcată ca VJ la MTV în India. Imediat a fost abordată de agenţiile de modeling şi a început să joace după ce s-a căsătorit cu actorul Arbaz Khan.

sursa:realitatea.net

Top 10 cele mai frumoase femei de la Bollywood. VEZI GALERIE FOTO
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.