Mar 202010
 

La intrarea în Ploieşti şi pe anumite porţiuni din autostrada A1 se circulă cu dificultăţi din cauza unor lucrări de modernizare.

Centrul INFOTRAFIC al Poliţiei Române informează că sâmbătă, pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, pe sensul de mers către Piteşti, între kilometri 11 şi 12, se efectuează lucrări la glisierele metalice care despart sensurile de circulaţie, traficul fiind redirecţionat de pe banda 2, pe banda 1. Pe segmentul respectiv se montează un gard de protecţie ce va împiedica pietonii să traverseze neregulamentar autostrada, care separă zonele comerciale.

Tot pe autostrada A1, până la sfârşitul lunii, se vor executa lucrări de consolidare a podului de la kilometrul 94, fiind impuse restricţii.

De asemenea, în judeţul Prahova, pe DN72 Târgovişte – Ploieşti, se vor executa lucrări de asfaltare la intrarea în municipiul Ploieşti. Întrucât circulaţia se desfăşoară îngreunat, poliţiştii rutieri prahoveni recomandă ca zona să fie ocolită prin localitatea Strejnicu, pe DJ12.

În judeţul Hunedoara, traficul rutier se va desfăşura îngreunat pe DN7, în două zone, din cauza unor lucrări, astfel:

-la intrarea în municipiul Orăştie dinspre Sebeş, lucrări de reparaţii, cu circulaţie pe un fir, alternativ;

-între Simeria şi Deva, în zona Săuleşti, lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată, cu circulaţie pe un fir, alternativ.

Reamintim că şi în judeţul Alba, la Sebeş, se execută lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată, motiv pentru care se recomandă folosirea altor rute, de exemplu către Ungaria dinspre Braşov, DN13 Braşov – Târgu Mureş, DN15 Târgu Mureş – Turda, DN1 Turda – Oradea – Borş.

În judeţul Mureş, pe DN15, pe sensul de mers Reghin – Topliţa, în zona Brâncoveneşti, la kilometrul 116+100 metri, s-a produs o surpare parţială a părţii carosabile cu diametrul de aproximativ doi metri şi adâncimea de 50 de centimetri, care tinde să se extindă. Surparea a fost provocată de infiltraţii din pânza freatică. Zona a fost semnalizată, iar circulaţia se desfăşoară pe celălalt fir, alternativ.

sursa:realitatea.net

Trafic cu probleme pe mai multe drumuri din ţară. VEZI LISTA
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.