Dec 012010
 

Pediatrii americani trebuie să convingă părinţii care şi-au petrecut viaţa când mâncând pe rupte, când la cură, că bebeluşul lor nu trebuie pus la dietă, dacă are obrăjori bucălaţi şi picioruşe dodoloaţe, cu pernuţe.

“Sunt părinţi care-s foarte mulţumiţi că bebeluşul lor e slab. Mulţi taţi se bucură Da, fetita mea e slabă! când aceasta are cinci sau şase luni”, a relatat pentru ABC News dr. Blair Hammond, pediatru la clinica Mount Sinai din New York.

Un caz nebunesc a făcut senzaţie în statul Washington, unde Brittany şi Sam Labberton, părinţii unei fetiţe, au fost condamnaţi pentru că au înfometat-o, de frică să nu ajungă “grasă precum tatăl ei”. Ancheta împotriva lor a pornit în urma constatării că fetiţa a luat în primele două luni de viaţă doar jumătate de kilogram în greutate, iar în biberonul ei au fost detectate urme de laxativ. Tribunalul a consemnat şi reacţia mamei, care, la auzul veştii că fetiţa ei a luat în greutate după ce a fost dată în grija unui asistent maternal, a exclamat: “O, doamne, e grasă…Am un copil gras!”.

“Am văzut părinţi care-şi pun copilul de 1 an la dietă din cauza istoricului unui părinte sau altul”, a declarat pentru ABC News şi dr. Jatinder Bhatia, preşedintele Comitetului de Nutriţie al Academiei Americane de Pediatrie şi şeful secţiei de neonatologie la Medical College of Georgia, din Augusta.

sursa realitatea.net

Ultima modă în America: bebeluşii slabi
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.