Aug 182012
 

Un american pasionat de fenomene meteo extreme a reuşit să surprindă câteva imagini spectaculoase din timpul unor furtuni sau tornade. Mike Hollingshead este unul dintre vânătorii de furtuni care nu se pun la adăpost atunci când cerul pare că se rupe în două, ci îşi scot aparatul de fotografiat.

Un american pasionat de fenomene meteo extreme a reuşit să surprindă câteva imagini spectaculoase din timpul unor furtuni sau tornade / Foto: dphotojournal.com

Mike Hollingshead a reuşit să imortalizeze pe peliculă această fotografie impresionantă. Un nor uriaş a acoperit mai multe localităţi din nordul-estul statului american Nebraska, prevestind o furtună violentă. Se întâmpla în mai 2004.

Pe 18 iunie 2008, cerul s-a schimbat în doar câteva minute în Dakota de Sud. De la un albastru senin, la un zid de nori care părea să coboare până la nivelul pământului. A fost o furtună de ceaţă, care a trecut la fel de repede cum s-a iscat.

Traficul pe autostrada 83, în Nebraska părea încremenit pe 17 iunie 2009, când o furtună puternică a adus nori ameninţători, tunete şi fulgere. Dintr-un peisaj înfricoşător, Mike Hollingstead a reuşit, însă, să susprindă o fotografie spectaculoasă.

Şi tot în Nebraska, şoferii care se îndreptau spre Sand Hills au fost martorii unui spectacol al naturii, în iulie 2009, când cerul părea că se pregăteşte să fiarbă. Combinaţia fascinantă de culori, de la alb-albastru la verde sticlos, a fost imortalizată pe peliculă.

Un cer ca o gură de balenă. Aşa şi-a explicat Mike Hollingshead o fotografie făcută pe 9 august 2009, în sud-estul Nebraskăi. O aglomerare de nori care se mişcau cu repeziciune, prevestind o furtună cu ploi abundente.

Citeste mai mult pe REALITATEA.NET

Un american a surprins imagini fascinante în timpul unor fenomene meteo extreme
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.