Mar 082010
 

A câştigat într-un an cât nu câştigă alţii într-o viaţă. Un bucureştean a încasat în 2008, atunci când criza bătea la porţile României, mai mult de 1 euro pe secundă.

Datele Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Bucureşti arată că în 2008, 90 de oameni au câştigat din diferite contracte mai mult de 500.000 de euro fiecare.

Recordul absolut îl deţine un bucureştean din sectorul 1 al Capitalei care a încasat din drepturi de proprietateintelectuală 23,6 milioane de euro. Adică aproape 2 milioane de euro pe lună.

Pe locul secund în topul celor mai mari venituri se află tot un locuitor din sectorul 1 care a câştigat în 2008 din vânzarea acţiunilor peste 7 milioane de euro. Mai exact, 600.000 de euro pe lună.

Locul 3 îi revine unui bucureştean din sectorul 2 care a încasat din dividende aproximativ 5 milioane de euro, adică peste 400 de mii de euro pe lună. Venituri mari s-au încasat în 2008 şi în avocatură – 3 milioane de euro sau consultanţă – 2 milioane de euro.

De asemnea, un bucureştean a primit dintr-un contract încheiat un comision de peste un milion şi jumătate de euro.

sursa:realitatea.net

Un bucureştean a câştigat peste 23 de milioane de euro pe an, din drepturi de autor
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.