Mar 242010
 

O sală de clasă a fost transformată în ring de box de doi elevi de clasa a VIII-a, de la o şcoală din Dâmboviţa. Adolescenţii şi-au împărţit pumni şi picioare chiar în faţa colegilor. Unul dintre ei a încercat să-i despartă şi s-a ales cu un ochi vânăt şi a ajuns la Spitalul de Urgenţă din Târgovişte.

Incidentul a avut loc la Şcoala Grigore Alexandrescu din Târgovişte. Între cei doi elevi a izbucnit un conflict spontan. “Era în timpul pauzei şi într-o fracţiune de secundă unul dintre elevi a trecut să-i dea un pumn celuilalt. Fratele, care este elev în clasă cu respectivul, a sărit să-l salveze. Agresorul a întors pumnul şi i-a dat în ochi”, a declarat directoarea şcolii, Elisabeta Constantinescu.

La şcoală a sosit o ambulanţă care l-a transportat pe fratele bătut la spital. Adolescentul a rămas internat la secţia de Oftalmologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte şi este ţinut sub supraveghere medicală. “În funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale care îi vor fi acordate şi dacă vreunul dintre tineri va depune plângere, vom efectua cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a adăugat purtătorul de cuvânt IPJ Dâmboviţa, Ioana Preda.

“Este un copil problemă, este adevărat, dar factorii care determină starea lui nu-i putem controla”, a precizat psihopedagogul Daniela Bucur.

Atât reprezentanţii Inspectoratului Şcolar, cât şi poliţiştii au demarat o anchetă. “În funcţie şi de antecedente o să vedem ce măsuri disciplinare luăm cu el. Oricum este învăţământ obligatoriu, deci exmatricularea nu se pune în discuţie, rămâne scăderea notei la purtare”, a spus ispectorul şcolar, Constantin Dinică.

sursa:realitatea.net

Un elev din Dâmboviţa a ajuns la spital după ce a fost bătut de un coleg.
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.