Oct 192010
 

Fostul vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, este primul magistrat român trimis în judecată pentru luare de mită constând în favoruri sexuale.

Scandalurile în care sunt implicaţi magistraţi se ţin lanţ, în ultima perioadă. Magistraţii arestaţi pentru corupţie au scos la iveală legăturile justiţiei cu interlopi, dar şi influenţa de care beneficiază unii procurori şi judecători. S-a ajuns, astfel, ca, la 20 de ani de la Revoluţie, magistraţii să ceară favoruri sexuale, cu promisiunea că justiţiabilele amatoare de clipe fierbinţi vor beneficia de sentinţe favorabile lor.

Fostul vicepreşedinte al Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, este primul magistrat român trimis în judecată pentru luare de mită constând în favoruri sexuale. În primă instanţă, judecătorul a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare.

Urmăriţi o discuţie în care magistratul Valentin Popescu stabileşte detaliile întâlnirii cu o femeie al cărei proces îl judeca, citată de adevarul.ro.

Valentin Popescu: Îmi daţi un beep numai, şi eu vă spun unde. Aci, lângă Judecătorie, mă aşteptaţi că eu vin cu maşina, ies din curte, vă iau şi mergem.
Daniela Tinca: Bine.
V.P.: De regulă ce serviţi, un vin sau o tărie?
D.T.: De obicei nu…
V.P.: Păi, bine, bine, dar ceva acum…dacă mergem şi noi să…
D.T.: Normal.
V.P.: Nu stăm să ne uităm unul la altul.
sursa realitatea.net

Un magistrat a fost condamnat pentru luare de mită “în natură”
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.