Jun 042010
 

Un militar care a participat la mai multe misiuni militare în Irak şi Afganistan a fost reţinut, alături de două persoane, pentru trafic de droguri, de către procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Procurorii DIICOT au dispus reţinerea pentru 24 de ore a militarului Ciprian Ionuţ Vatră de la UM de vânători demunte din Predeal şi a altor două persoane, Cristian Marius Toma şi  Andra Ioana Teodor, pentru trafic de droguri de risc. Cei trei ar fi vândut cannabis în mai multe rânduri, în oraşul Sinaia, în perioada martie – iunie 2010.

În 2 iunie 2010 a fost efectuată o percheziţie domiciliară la locuinţa militarului Ciprian Ionuţ Vatră, ocazie cu care s-au găsit “efecte militare şi muniţie – cartuşe şi încărcătoare militare, grenade, fumigene, baionete, petarde zgomot tip militar cu fitil exterior, binoclu militar, căşti de protecţie”. Ciprian Ionuţ Vatră a participat la mai multe misiuni militare în Irak şi Afganistan.

Procurorii DIICOT au solicitat instanţei de judecată arestare preventivă a celor trei inculpaţi pentru o perioadă de 29 dezile.

sursa realitatea.net

Un militar care a participat în misiuni în Irak şi Afganistan, reţinut pentru trafic droguri
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.