Mar 212010
 

Universitatea Craiova a învins, cu scorul de 2-1, pe Poli Iaşi, în meciul de pe teren propriu din etapa a 23-a a Ligii I.

UNIVERSITATEA CRAIOVA – POLI IAŞI 2-1

Componenţa echipelor:

Universitatea: Lung jr. – Bărboianu, Găman, Iliev, Bălace – Prepeliţă, Dilevski, Gângioveanu (Barbu 69) – M. Costea, Dina (Trică 79), Fl. Costea (Al. Piţurcă 45+1). Antrenor: Mark Wotte.

Poli Iaşi: Brăneţ – Străuţ (Straton 51), Mihajlov, Cuciula (Ignatov 77), Costache – Bârlădeanu, Onicaş, R. Miclea, Cr. Constantin (Bujor 55) – V. Negru, Lamine. Antrenor: Petre Grigoraş.

Arbitri: Alexandru Deaconu – Cristian Nica, Zoltan Szekely – Mugurel Vădan

Cele mai importante momente ale partidei:

Min. 90+5 Fluier final.

Min. 89 GOL Universitatea Craiova! Andrei Prepeliţă înscrie cu capul de la 6 metri, peste Brăneţ, ieşit total aiurea pe o centrare venită în careu de pe stânga. U. Craiova – Poli Iaşi 2-1.

Min. 85 GOL Poli Iaşi! Straton se demarcă în careul gazdelor şi înscrie cu capul, egalând cu cinci minute înainte de final, contrar cursului partidei. U. Craiova – Poli Iaşi 1-1.

Min. 79 Mihai Costea pătrunde în careu şi centrează în faţa porţii din unghi, însă niciun coechipier nu a fost acolo pentru a împinge mingea în plasă.

Min. 76 Ocazie mare pentru Mihai Costea! Brăneţ scoate senzaţional în corner o încercare de lob a lui Mihai Costea.

Min. 71 Lunc se întinde şi respinge în corner, de sub transversală, un şut al lui Romulus Miclea, de la 16 metri.

Min. 63 GOL Universitatea Craiova. Valentin Iliev a deschis scorul cu o lovitură de cap de la 6 metri, după un corner de pe dreapta executat de Mihai Costea. U. Craiova – Poli Iaşi 1-0.

Min. 50 Străuţ (Poli Iaşi) s-a lovit la cap în timpul unui duel aerian şi nu mai poate continua jocul. El va fi transportat la spital pentru investigaţii.

Min. 46  S-a reluat jocul la Severin.

Min. 45+2 Pauză.

Min. 45+1 Ieşenii ajung şi ei în careul advers, unde Cristi Constantin cere un penalty pentru că ar fi fost tras de adversar.

Min. 45+1 Nouă ocazie mare pentru Craiova, dar Brăneţ zboară din bară în bară.

Min. 40 Penalty neacordat Craiovei! Florin Costea a scăpat singur cu Brăneţ, a intrat în careu cu mingea la picior, dar portarul ieşean a plonjat la picioarele sale, accidentându-l grav şi reuşind să-i sufle şi balonul. Brăneţ a împins mingea cu vârfurile degetelor, ceea ce l-a păcălit probabil pe centralul Deaconu, aflat aproape de fază, însă primul contact a fost între corpul portarului şi piciorul stâng al atacantului Florin Costea, care a acuzat mari probleme la genunchi şi nu a mai putut continua partida.

Min. 39 Florin Costea ratează o nouă şansă uriaşă! O centrare l-a căutat în careu, la linia de 6 metri, însă atacantul oltenilor a încercat o execuţie pretenţioasă, iar un fundaş advers i-a suflat balonul.

Min. 34 Împinsă de la spate de un public entuziast, Universitatea Craiova pune tot mai mare presiune la poarta oaspeţilor. Prepeliţă a trecut şi el pe lângă gol, o torpilă a sa de la 30 de metri trecând puţin alături.

Min. 33 Florin Costea are din nou ocazia de a deschide scorul, însă scapă mingea în careu şi Brăneţ reţine.

Min. 31 Craiova are cea mai mare ocazie a meciului. Cristi Brăneţ apără senzaţional un şut la vinclu al lui Florin Costea.

Min. 17 Brăneţ reţine fără probleme un balon reluat cu capul de Mihai Dina.

Min. 10 Dina scapă spre poartă, dar Brăneţ iese în întâmpinarea sa şi reuşeşte să respingă mingea de la picioarele adversarului.

Min. 7 Ling intervine la sacrificiu în faţa lui Cristi Constantin şi se ciocneşte de adversar. Jocul a fost întrerupt circa două minute, pentru ca portarul gazdelor să primească îngrijiri medicale.

Min. 1 A început meciul.

sursa:realitatea.negt

Universitatea Craiova – Poli Iaşi 2-1 (FINAL), în etapa a 23-a a Ligii I
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.