May 132010
 

Tableta electronică iPad, produsă de compania Apple, a atins pragul de un milioane de exemplare vândute de două ori mai repede decât a făcut-o iPhone-ul.

Compania Apple a anunţat, luni, că a vândut peste un milion de tablete electronice iPad, după ce vineri fusese lansată versiunea 3G a dispozitivului.

Astfel, cei care nu i-au dat produsului mari şanse desucces, afirmând că este în esenţă un iPhone hipertrofiat fără telefon, au fost contrazişi. iPad-ul, situat undeva la graniţa dintre smartphone-uri şi netbook-uri, a cunoscut un succes de două ori mai mare decât cel înregistrat de iPhone, informează Wired.com.

“Un milion de iPad-uri în 28 de zile. Asta înseamnă mai mult de două ori mai puţin decât cele 74 de zile care au fost necesare pentru ca iPhone-ul să atingă acest prag de vânzări“, a declarat Steve Jobs, CEO Apple. “Cererea e mai mare decât capacitatea noastră de producţie. Lucrăm din greu pentru a aduce acest produs magic în mâinile cât mai multor clienţi”, a mai spus Jobs. Potrivit statisticilor, unu din 300 de americani şi-a cumpărat deja iPad.

sursa:realitatea.net

Vânzările iPad au depăşit cifra de 1 milion
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.