Jun 172010
 

Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, respinge ideea unei remanieri guvernamentale despre care spune că nu ar avea nicio utilitate.

Ministrul finanţelor publice, Sebastian Vlădescu, a declarat într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că nu va demisiona din Executiv, precizând că în şedinţa de Guvern de miercuri nu s-a discutat nici despre o eventuală remaniere şi nici despre comasarea ministerelor.

Rămân, nu mi s-a cerut demisia, nu am un motiv în acest moment să-mi dau demisia şi cred că în acest moment o discuţie despre remaniere, după ce am depăşit faza unui risc de dezechilibru politic, este nepotrivită, pentru că în acest moment trebuie să mergem înainte cu aplicarea acordului cu FMI şi Comisia Europeană. Este vital să implementăm acest acord. Iar discuţiile despre remaniere – cine va fi, în ce post – cred că nu sunt potrivite în acest moment“, a precizat Vlădescu. El a adăugat că în şedinţa de guvern de miercuri nu a fost nicio discuţie pe tema remanierii.

“Nu s-a discutat ieri (miercuri – n.r.) în guvern absolut nicio secundă despre remaniere, despre plecarea cuiva, despre venirea cuiva (…) Primul ministru nu a abordat această temă, nu a fost nici o discuţie pe această temă şi, repet, nu cred că în acest moment o remaniere ar avea vreo utilitate”, a spus ministrul.

Vlădescu a mai adăugat că nici despre comasarea ministerelor nu s-a discutat la şedinţa Executivului, ci numai “despre eficientizarea activităţii ministerelor, despre o mai bună organizare a ministerelor, despre ministere cu o altă structură”.

sursa:realitatea.net

Vlădescu: Nu îmi dau demisia, o remaniere ar fi inutilă
Rate this post
Share and Enjoy:
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Google Buzz
  • LinkedIn
  • MySpace

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.